Politica de confidentialitate

completdesign.ro este denumirea comerciala a Stancu Sorin Cristian PFA., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Arad, Aleea Dezna, Bl. X15, Ap. 7, avand numar de ordine in Registrul Comertului F02/557/2009, cod unic de inregistrare fiscala RO 25543916.

 

Securitatea Datelor Personale
completdesign.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al dumneavoastra, utilizatorilor site-ului. Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii dumneavoastra sau in trimiterea catre dumneavoastra de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri.
Divulgarea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
completdesign.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. completdesign.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dumneavoastra;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de completdesign.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte.
- in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor mentionate de completdesign.ro ;
- in cazul in care completdesign.ro fuzioneaza sau e cumparata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului proprietar.
- in cazul in care completdesign.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei de judecata. In cazul in care va aparea una din situatiile mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile completdesign.ro .
Dreptul dumneavoastra de a va modifica si stege datele detinute de noi
completdesign.ro confera dreptul utilizatorilor de a isi modifica datele de contact inregistrate sau unele aspectele de care sunteti interesat. De asemenea puteti sa ne solicitati oricand stergerea datelor dumneavoastra.
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dumneavoastra este protejat de un username si o parola; completdesign.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimele tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea lor.
Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca va fi nevoie de o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune pentru a va informa cu privire la schimbarile efectuate sau noile modalitati de mentinere a confidentialitatii datelor dumneavoastra. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail.
Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

 Carte de vizita 200 bucati tiparite pe o parte
Aceasta carte de vizit...
0.35 Lei

Pix metalic BOND
Pentru stocuri si culo...
3.47 Lei

Pix metalic STAR
Pentru stocuri si culo...
5.94 Lei

Ceas de perete personalizat
ACEST PRODUS NU MAI FA...
69 Lei